18.06.24
LA XARXA D'INFORMACIÓ POSITIVA
FES-TE DE L'OEST
SUBSCRIU-T'HI!
Aconsegueix la informació positiva i en exclusiva de L'Oest
SUBSCRIU-T'HI!
Aconsegueix la informació positiva i en exclusiva de L'Oest

LA SAT ALCARRÀS BIOPRODUCTORS PARTICIPA AL BIOHUB KM 0

Entrevista a Miquel Serra

Entrevista a Miquel Serra

Pili Garcia -
13.05.21 -

Adobs, energia verda, productes cosmètics, Adblue, cel·lulosa per a fer pantalles de mòbil o bosses de compostatge... Transformar les dejeccions ramaderes en futur; aquest és el repte de la SAT Alcarràs Bioproductors, un dels partners del G6, el BioHub Km 0 (el Hub de la Bioeconomia Circular a Catalunya).  

Es tracta d’un hub d’investigació, que tindrà la seu a Alcarràs, per trobar altres finalitats a les dejeccions ramaderes. Les proves pilot que es facin al hub hauran de servir perquè després, els resultats que se'n derivin, es puguin desenvolupar a més gran escala creant nous productes i, de retruc, noves empreses i noves oportunitats de negoci.  

Al hub s’hi ha sumat la Cambra de Comerç de Lleida, la Cambra de Comerç de Tàrrega, la Universitat de Lleida, la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Lleida i la Diputació de Lleida; ramaders i associacions; entitats públiques i privades.  

Per Miquel Serra, membre d’Alcarràs Bioproductors i un dels impulsors del BioHub Km 0, és una oportunitat perquè es quedi a casa el talent a les terres de Lleida (biòlegs, investigadors...) i perquè es creïn noves empreses que, alhora, puguin generar nous llocs de treball.  

A L’Oest s’està construint el futur.  

Parlem amb Miquel Serra, membre d’Alcarràs Bioproductors.  

Miquel Serra, membre d’Alcarrà Bioproductors i un dels impulsors del BioHub Km0
Miquel Serra és membre d’Alcarràs Bioproductors 
i un dels impulsors del BioHub Km 0

PODCAST

FES-TE DE L'OEST
Aconsegueix la informació positiva i en exclusiva de L'Oest
Més informació
Disseny: Latipo.cat
_
crossmenu