19.05.24
LA XARXA D'INFORMACIÓ POSITIVA
FES-TE DE L'OEST
SUBSCRIU-T'HI!
Aconsegueix la informació positiva i en exclusiva de L'Oest
SUBSCRIU-T'HI!
Aconsegueix la informació positiva i en exclusiva de L'Oest

LES BRUIXES D'ABANS I LES D'ARA

Raquel París Garcia

Raquel París Garcia

L'OEST -
10.04.22 -

Warning: Undefined variable $post in /home/loest.cat/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/loest.cat/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $post in /home/loest.cat/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 4

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/loest.cat/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 4

"El concepte bruixa em connecta amb la intuïció, amb la coneixença de la nostra naturalesa i dels nostres instints que com a societat tenim superanulats."

La Raquel París és nutricionista i està especialitzada en la salut hormonal de les dones. Si la voleu seguir, la trobareu al compte d’Instagram @raquelparisnutricio. La Raquel considera que les dones estem invisibilitzades en el món de la investigació científica ja que no s’hi tenen del tot en compte les nostres característiques fisiològiques, diferents de les dels homes. Extrapolant-ho al seu terreny, ens diu que també hi ha força desconeixement pel que fa al comportament hormonal del cos femení i, com a conseqüència, a la nutrició més adequada per a nosaltres en cada moment o etapa de la nostra vida.  

De fet, considera que el desconeixement del cos de la dona i del seu funcionament, és generalitzat, fins i tot, per les mateixes dones.

Ens serà molt útil escoltar-la, doncs, perquè ens parlarà, entre altres coses, de les fases del cicle menstrual i de la nutrició en relació amb aquestes fases, així com de la necessitat que aquesta estigui personalitzada per a cadascú de nosaltres, tant dones com homes.

Quan li diem la paraula bruixa, a la Raquel li venen al cap conceptes com intuïció, autoconeixement, els instints en connexió amb la natura... conceptes tots ells que, malauradament, avui hem deixat una mica de banda per l’activitat frenètica del dia a dia.

I si li diem feminisme pensa en la “igualtat d’oportunitats des de la llibertat”, és a dir, en el fet que tothom tingui les mateixes opcions i la llibertat total per poder escollir. Així mateix, el feminisme també la transporta fins al concepte “sororitat” com a sinònim de respecte entre dones enfront al concepte “competitivitat”.

Durant l'entrevista, parlem amb ella en profunditat de tot això i de moltes més coses que no us podeu perdre.

Raquel París_nutricionista
Raquel París i Garcia

PODCAST

Les bruixes d'abans i les d'ara. Raquel París Garcia
FES-TE DE L'OEST
Aconsegueix la informació positiva i en exclusiva de L'Oest
Més informació
Disseny: Latipo.cat
_
crossmenu