18.06.24
LA XARXA D'INFORMACIÓ POSITIVA
FES-TE DE L'OEST
PONENTXPERIENCE I L'OEST
Experiències de proximitat
SUBSCRIU-T'HI!
Aconsegueix la informació positiva i en exclusiva de L'Oest
SUBSCRIU-T'HI!
Aconsegueix la informació positiva i en exclusiva de L'Oest

TENIM UN SORTEIG EN MARXA

Volta i pícnic de proximitat a l'estany d'Ivars i Vila-sana

Volta i pícnic de proximitat a l'estany d'Ivars i Vila-sana

L'OEST -
15.08.20 -

Les membres de l'equip de L'Oest estem encantades d'anunciar-vos que engeguem el nostre primer sorteig i ho fem gràcies a la gentilesa de la gent de PonentXperience.

El guanyador/a s'endurà, ni més ni menys, que una experiència de proximitat per a quatre persones, consistent en realitzar un passeig guiat al voltant de l'estany d'Ivars i Vila-sana per tal de conèixer-ne la història, la biodiversitat i la importància que té en el territori on està situat. El passeig, a més, inclou un pícnic que es farà en una de les zones habilitades per a això i que consistirà en un tast de vins del Celler Castell del Remei i de formatges de Formatges Camps del Palau d'Anglesola.

 

PONENTXPERIENCE. EXPERIÈNCIES ENOTURÍSTIQUES

Inici web PonentXperience
El premi del sorteig és una gentilesa de PonentXperience

PonentXperience és una empresa amb seu a Bellcaire d'Urgell. El seu objectiu principal és organitzar experiències enoturístiques a les terres de Ponent, és a dir, que el seu equip s'encarrega de fusionar activitats d'oci en llocs amb encant de les terres de Lleida com ara excursions amb catamarà o rutes en BTT, entre altres, amb tastos de vins i de productes de la zona. D'aquesta manera, ens ajuden a conèixer el bo i millor del nostre territori, tant als qui som d'aquí com a tota aquella gent d'arreu que hi estigui interessada.

Concretament, l'experiència que ara podeu guanyar consisteix en fer un passeig al voltant de l'estany d'Ivars i Vila-sana, com ja hem dit més amunt. Fa uns mesos, a L'Oest ja vam publicar un reportatge sobre aquest oasi situat enmig de la plana d'Urgell que podeu recuperar clicant aquí. Us vam parlar, entre altres coses, sobre la gran varietat de plantes i d'ocells que hi podeu veure i també sobre la contribució de l'estany a la conservació d'un important nombre d'espècies.

 

L'estany, que havia estat dessecat per un decret del règim franquista, va ser recuperat el 2001 (foto de Víctor Merencio)

Per molt bé que us ho expliquem, però, sempre és molt millor poder-ho veure en directe i, encara més, si és a través d'una visita guiada, acompanyada d'un bon tast de vins i de formatges.

A banda dels racons amb encant del nostre territori, PonentXpirience també vol reivindicar el producte gastronòmic de qualitat que tenim al costat de casa. Per això, l'experiència a l'estany també consta d'un tast de vins del Celler Castell del Remei i de formtages de Formatges Camps del Palau d'Anglesola, tots ells productes de gran qualitat com ho avala el fet que han estat reconeguts amb diversos premis més d'un cop.

castell del remei. el maridatge entre la gastronomia i el patrimoni

Vins del Castell del Remei per a la visita guiada a l'estany d'IVars i Vila-sana
Els vins del Celler Castell del Remei també formen part d'aquesta experiència

L'experiència a l'estany ens convida a fusionar vi amb patrimoni natural; de fet, això no és cap novetat per al Celler Castell del Remei (el celler de vins fins més antic de Catalunya, situat al municipi de Penelles) ja que aquesta explotació, que té la base del seu èxit en la producció de vi, els darrers anys ha fet una tasca important i lloable pel que fa al manteniment i la promoció de tot el patrimoni natural, arquitectònic i cultural de la finca en què està situada i que consta d'un castell construït a finals del segle XIX, d'un santuari d'estil classicista italianitzant i d'una sèrie de vestigis agrícoles d'una altra època com ara un molí, un destil·leria i uns tallers de boteria i ferreria.

No cal dir, a més, que els vins que s'hi produeixen són d'una qualitat digna de premis com ara el Premi Cambra (2019), el Concurs Mundial de Brussel·les (2019) o els Premis Decanter World Wine Awards (2017), d'entre els rebuts més recentment.

fORMATGES CAMPS. tradició i evolució

Càmera per assecar els formatges de Formatges Camps
Formatges Camps produeix una acurada varietat de formatges

Però, què és un bon vi sense un bon menjar? És ben sabut que vi i formatge casen a la perfecció quan es tracta de barrejar sabors i de potenciar-los, si es fa de la manera adequada. Per això, en aquest passeig no hi podia faltar el formatge que, en aquest cas, aporta Formatges Camps

Amb seu al Palau d'Anglesola, aquesta explotació de llarga tradició familiar l'any 2000 va fer el pas a la producció de formatges artesans produïts, en part, amb llet del seu propi bestiar, amb el mestre formatger Robert Camps al capdavant. 

Força productes de Formatges Camps, han estat reconeguts en més d'una ocasió als World Cheese Awards i també han rebut algun altre premi com el de Millor Formatge de Catalunya o el 101 World Best Cheeses. 

Així doncs, podem assegurar que tenim tots els ingredients per fer de la passejada, una experiència inoblidable.

 

LES BASES DEL CONCURS

Per poder guanyar aquest fabulós premi, només cal que segueixis aquests passos:

1. Posa “M’agrada” a aquesta publicació.

2. Si encara no ho has fet, segueix @ponentxperience i @loest.cat.

3. Als comentaris del post del concurs, has d'etiquetar les tres persones amb qui compartiries el premi.

Oi que és fàcil?

Endavant i sort!!!

Ah! Tens temps per fer-ho fins el dia 28 d’agost a les 23:59.

FES-TE DE L'OEST
Aconsegueix la informació positiva i en exclusiva de L'Oest
Més informació
Disseny: Latipo.cat
_
crossmenu