19.05.24
LA XARXA D'INFORMACIÓ POSITIVA
FES-TE DE L'OEST
CIRCUIT URGELLENC
REIVINDICA EL CINE DE POBLE
SUBSCRIU-T'HI!
Aconsegueix la informació positiva i en exclusiva de L'Oest
SUBSCRIU-T'HI!
Aconsegueix la informació positiva i en exclusiva de L'Oest

I LOVE CINE DE POBLE

Circuit Urgellenc inicia una campanya solidària per fomentar la compra d'entrades anticipades durant el confinament

Circuit Urgellenc inicia una campanya solidària per fomentar la compra d'entrades anticipades durant el confinament

Gemma Peris -
14.04.20 -

Warning: Undefined variable $post in /home/loest.cat/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/loest.cat/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $post in /home/loest.cat/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 4

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/loest.cat/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 4

Els de poble saben molt bé la importància que té mantenir oberta una sala de cine. En moltes ocasions, aquest és l'únic espai del poble en què s'ofereix cultura amb regularitat. Ara però, ja fa un mes que les sales de cinema estan tancades a conseqüència de la pandèmia sanitària i això suposa un greu problema per als treballadors i empresaris del sector cultural.

Per això des de l'empresa lleidatana Circuit Urgellenc s'ha apostat pel lema: "I Love Cine de Poble" per engegar una campanya solidària amb la qual es vol activar la compra d'entrades anticipades amb grans descomptes en format paquet durant el període de confinament; en concret s'ha posat a la venda paquets de 10 i 20 entrades fins al mes de juliol a un preu de 53 i 100 euros, respectivament.

El logo es basa en el projecte 'I love NY', impulsat pel dissenyador americà Milton Glaser a partir de mitjans dels anys 70

Circuit Urgellenc es dedica a l'exhibició cinematogràfica des de fa gairebé 80 anys, bàsicament a través de la gestió de petites sales de poble. El secret del seu èxit ha estat crear un circuit itinerant a través del qual han articulat una programació de cinema a les Terres de Lleida i també a l'Aragó i, d'aquesta manera, han garantit que la cultura cinematogràfica hi hagi arribat de manera continuada des de fa dècades. Actualment gestionen 33 sales de cinema a bona part de Catalunya, a l'Aragó i també a les Illes Balears. En alguns casos són cinemes municipals, en altres privats, i la programació va des dels cinc dies setmanals fins a un cop al mes.

També hi ha sis poblacions amb cinemes que es mantenen gràcies als socis: Agramunt, Bellpuig, Mequinensa, Montblanc, Tamarit i Sariñena. En aquest cas es posa a la venda un carnet d'abonament per 60 €, vàlid fins al 31 de desembre de 2020 i que permetrà a l'usuari anar a veure totes les pel•lícules programades durant els pròxims sis mesos.

I com podem comprar aquests paquets d'entrades si els cinemes no estan oberts? Doncs Circuit Urgellenc ha tancat un acord amb la plataforma online Eventum.365 per comercialitzar les entrades. Així, els clients, les adquireixen per bescanviar-les quan finalitzi el confinament, i podran accedir a la promoció a través de les xarxes socials Facebook i Instagram de la companyia o bé directament entrant a la pàgina web www.circusa.com.

 

Suport de personatges coneguts  

Per dinamitzar la iniciativa solidària i fomentar la conscienciació del públic potencial, Circuit Urgellenc ha demanat ajuda a cares conegudes del món del cinema com Sergi López, Isona Passola, Andrea Trepat, Miquel Sitjar, Marta Romero, Gaizka Urresti, Belén Funés, Marçal Cebrián, Sergi Moreno, Tono Folguera, Maria Rodrigues Soto, David Verdaguer o Biel Rossell. Aquests personatges, juntament amb els que s'hi van sumant cada dia que passa, enregistraran un vídeo curt des del confinament de casa seva, en el qual demanaran el suport dels amics i clients habituals dels cinemes per salvar les seves sales de poble.

 

Campanya paral·lela per fer arribar el cinema a les entitats socials

De manera paral·lela, Circuit Urgellenc ha engegat una campanya de 'crowdfunding' en l'àmbit estatal en la qual ofereix al públic la possibilitat de comprar entrades solidàries que aniran destinades a entitats benèfiques. La campanya de micromecenatge a través de la plataforma www.goteo.com, que es va iniciar ahir ha tingut un gran èxit, recaptant més de 1.300 euros en 24 hores i assolint gairebé el 20% dels fons necessaris en un sol dia. La venda d'entrades a través dels abonaments va entrar en funcionament el passat dia 6 d'abril a les plataformes de Circuit Urgellenc.

Algunes de les  entitats beneficiàries d'aquesta iniciativa són l'Associació Estel de Balaguer, l'Associació Aprodisca de Montblanc, l'Associació Amisol de Solsona, l'Associació Crisàlida de Camporrells i l'Associació Alba de Tàrrega o de Tremp. 

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

#ContagiaFelicitat
Dia Internacional de la Felicitat
EL PODER D'UN ESCENARI
InCursió Social Juneda
ELS ARTISTES VAN AMB TRACTOR
Els trossos com mai els has vist
FES-TE DE L'OEST
Aconsegueix la informació positiva i en exclusiva de L'Oest
Més informació
Disseny: Latipo.cat
_
crossmenu