19.05.24
LA XARXA D'INFORMACIÓ POSITIVA
FES-TE DE L'OEST
SUBSCRIU-T'HI!
Aconsegueix la informació positiva i en exclusiva de L'Oest
SUBSCRIU-T'HI!
Aconsegueix la informació positiva i en exclusiva de L'Oest

FUNDACIÓ CANALS D'URGELL

Un any de reptes i èxits

Un any de reptes i èxits

Gemma Peris -
29.12.23 -

Warning: Undefined variable $post in /home/loest.cat/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/loest.cat/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $post in /home/loest.cat/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 4

Warning: Attempt to read property "ID" on null in /home/loest.cat/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 4

La Fundació Canals d’Urgell ha superat un any ple de desafiaments, destacant-se per la seva resiliència i compromís amb la Comunitat General de Regants dels Canals d’Urgell (CGRCU). Malgrat la manca d’aigua, la Fundació ha aconseguit implicar més de 7.400 persones en les seves activitats, des de visites guiades i activitats escolars fins a conferències i formacions.

La directora de la Fundació, Maribel Pedrol, destaca la participació de 30 centres d’ensenyament que han portat prop de 1.500 alumnes a l’ECCU. A més, s’han realitzat 155 visites guiades a l’ECCU per a 1.867 particulars i 14 visites a la primera casa de comportes a Ponts per a 312 persones.

Foto: Fundació Canals d'Urgell

Pedrol ha posat l’accent en el futur, amb projectes com la modernització de la Fundació per a ser més eficients, eficaços i sostenibles. També ha anunciat la col•laboració amb el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (MNACTEC) i la publicació del llibre pòstum de Pepe Ripoll, gràcies a una subvenció de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI).

La Fundació també s'ha implicat en la comunitat, participant en la Taula de Turisme del Pla d’Urgell i col•laborant amb el Xè Galacticat i la 1a Trobada de les Fundacions Culturals de Lleida.

Fundació Candal d'urgell
Foto: Fundació Canals d'Urgell

Projectes futurs

Roser Pedrol
Foto: Mireia Tena

Per al 2024, Pedrol ha anunciat dos projectes clau: una col•laboració amb altres fundacions culturals de Ponent per celebrar els 60 anys de la CGRCU i l’ampliació del repertori de visites al territori per descentralitzar els Canals d’Urgell de Mollerussa, començant amb una visita a Agramunt.

Amb aquesta trajectòria, la Fundació Canals d’Urgell es consolida com un model d’èxit, transformant els reptes en oportunitats i contribuint a la prosperitat de la comunitat.

 

SITUACIÓ I MÉS INFORMACIÓ

Més informació
Fundació Canals d'Urgell
Avinguda de Jaume I, 1A

25230 Mollerussa, Lleida
Horari: De dimarts a diumenge: 11:00h a 14:00h

Les visites sempre concertades amb reserva* prèvia

* Podeu fer la reserva per telèfon o al correu electrònic espaicultural@canalsurgell.org canalsurgell.org

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

EL FUTUR DELS CANALS D’URGELL
Un Pla Pilot a Penelles
10 RACONS DE L'OEST QUE NO ET POTS PERDRE
Et proposem que tu també els descobreixis
EL SALT DEL DURAN
Font d'energia de l'antiga paperera La Forestal d'Urgell
FES-TE DE L'OEST
Aconsegueix la informació positiva i en exclusiva de L'Oest
Més informació
Disseny: Latipo.cat
_
crossmenu