01.08.21
LA XARXA D'INFORMACIÓ POSITIVA
FES-TE DE L'OEST
#SomFutur
DANSÀNEU
O com situar les Valls d'Àneu al punt de mira
CREBA
Referent en formació i recerca biomèdiques
LLEIDA, LÍDER EN TRANSFORMACIÓ ECONÒMICA
500 milions d’euros i la creació de 6.000 llocs de treball fins el 2026
LA SAT ALCARRÀS BIOPRODUCTORS PARTICIPA AL BIOHUB KM 0
Entrevista a Miquel Serra
LA SERRETA DE CORBINS
Rutes entre pins a la riba del Noguera Ribagorçana
NÚRIA CAMPS MIRABET
Els ODS i l'Agenda 2030
GEMMA CAPELL, AL CAPDAVANT DE RED PEPPERS AGENCY
L'agència de gastromàrqueting amb més pebrots de L'Oest
LLEIDA ÉS NOM DE DONA
#MésEnllàDel8M
NAILA MARTÍNEZ
La nutrició com a filosofia de vida
AVANTVA
L'obrador de cosmètica natural amb esperit cooperatiu
ADONA'T
Al Segrià Nord es respira aires de canvi
JORNADA INNSOC 2020
Humor en temps de COVID
MILLOR DIGITAL DE PROXIMITAT
Premis de comunicació local
TRANSFORMACIÓ ECONÒMICA DE LES TERRES DE LLEIDA, PIRINEU I ARAN
Un projecte per al canvi
PISTATXOS LLEIDATANS, LES PRIMERES COLLITES
Una opció que es consolida
ENTREVISTA A DAVID LESAN
Tècnic de joventut del Consell Comarcal del Segrià i regidor de l'Ajuntament de Corbins
JORDI CLIVILLÉ
La pagesia sempre ha estat la primera opció
ENTREVISTA A GERARD PUJOL
President de la DOP Pera de Lleida
TENIM UN SORTEIG EN MARXA
Volta i pícnic de proximitat a l'estany d'Ivars i Vila-sana
FRUCTUMCAT I LO CARAGOL DE LA SERRA
seleccionades per al programa InnoBaP
L'ESPIRULINA
El superaliment del futur que tenim al costat de casa
FES-TE DE L'OEST
Aconsegueix la informació positiva i en exclusiva de L'Oest
Més informació
_
crossmenu