26.11.20
LA XARXA D'INFORMACIÓ POSITIVA
#SomFutur
MILLOR DIGITAL DE PROXIMITAT
Premis de comunicació local
TRANSFORMACIÓ ECONÒMICA DE LES TERRES DE LLEIDA, PIRINEU I ARAN
Un projecte per al canvi
PISTATXOS LLEIDATANS, LES PRIMERES COLLITES
Una opció que es consolida
ENTREVISTA A DAVID LESAN
Tècnic de joventut del Consell Comarcal del Segrià i regidor de l'Ajuntament de Corbins
JORDI CLIVILLÉ
La pagesia sempre ha estat la primera opció
ENTREVISTA A GERARD PUJOL
President de la DOP Pera de Lleida
TENIM UN SORTEIG EN MARXA
Volta i pícnic de proximitat a l'estany d'Ivars i Vila-sana
FRUCTUMCAT I LO CARAGOL DE LA SERRA
seleccionades per al programa InnoBaP
L'ESPIRULINA
El superaliment del futur que tenim al costat de casa
A LA MEVA ESQUERRA O A LA TEVA ESQUERRA?
L'Oest és la terra on es pon el sol però on també hi surt
LA RELACIÓ AMB LES PERSONES
El que més ens agrada!
JUDIT I MARTA BADIA:
El vinagre ens corre per les venes
TINC SORT DE TENIR-TE A PROP
La Diputació de Lleida promou el comerç de proximitat
PAGESON
El nou gran mercat electrònic del producte agroalimentari
CONSERVES ANTONIETA
Elabora unes de les millors melmelades del món
CATALUNYA TÉ UN BAIX GRAU D'AUTOPROVEÏMENT
Recuperar els conreus als boscos podria ser una solució
S'HA DE TENIR UN SECTOR AGROALIMENTARI FORT
Teresa Jordà, Consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
VÍCTOR FALGUERA
L'optimització dels recursos és un camí sense retorn
LA FELICITAT S'ENCOMANA
Entrevista a Carles Alsinet
DE CAMÍ CAP A LA IGUALTAT DE QUOTES EN EL SECTOR PRIMARI
Entrevista a Loli Jiménez del DARP
PISTATXOS A LLEIDA?
Sí!
SUBSCRIU-TE A L'OEST!
Aconsegueix informació positiva, gratuïta i en exclusiva cada mes
  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
_
crossmenu